به گزارش خبرنگار مهر، نتایج مطالعه محققان استرالیایی نشان میدهد مصرف یک قاشق غذاخوری سویا سُس حاوی ۶۱ درصد میزان نمک مجاز توصیه شده در روز است.
به گفته محققان درحالی که بسیاری از افراد فکر میکنند سوشی یک غذای سالم است، اما باید بدانند که افزودن سویا سُس به این غذا دارای تاثیر منفی است.
«سیان آرم استرانگ»، از بنیاد قلب استرالیا، در این باره میگوید: «غذاهای نظیر سوشی به خاطر سریع آماده شدن، تازه بودن و سالم بودنشان محبوبیت دارند اما بسیاری از ما از میزان نمک مخفی در سس مورد استفاده در آن ناآگاهیم.»
وی در ادامه اذعان میکند: «مصرف بیش از اندازه نمک موجب افزایش فشارخون شده و در نتیجه ریسک سکته، بیماری قلبی و کلیوی افزایش مییابد.»
آرم استرانگ میافزاید: «یک قاشق غذاخوری از شورترین نوع سویا سُس حاوی حدود ۹۰ درصد از نمک مجاز مصرفی در روز است، درحالیکه یک قاشق غذاخوری سویا سُس با کمترین میزان نمک دارای کمتر از نیمی از این میزان نمک است.»
محققان برای حفظ سلامت و کنترل فشارخون مصرف غذاهای کم نمک را توصیه میکنند.
نظر شما